Actualitate

Împăcare neașteptată între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?! „La noi o să se întoarcă”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre Laurențiu Reghecampf, iar internauții le privesc ca pe șansa la o posibilă împăcare între cei doi.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut deja două înfățișări la tribunal, în procesul de divorț, însă la prima dintre ele niciuna dintre părți nu a fost prezentă.  La cea de-a doua înfățișare, însă, Anamaria Prodan a stat de vorbă cu jurnaliștii, iar Laurențiu Reghecampf a intrat direct în tribunal, fără ca măcar să își salute copilul sau să stea de vorbă cu Sarah, fiica cea mică a soției sale.

Anamaria Prodan a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a apărea în podcastul lui, unde a vorbit deschis despre relația cu cel care încă îi este soț în acte. În acest sens, sexy impresara a exprimat faptul că e convinsă că, la un moment dat, Laurențiu Reghecampf își va dori să se împace cu ea și, implicit, să formeze din nou o familie, deși urmează să devină tată alături de actuala sa iubită, Corina Caciuc.

Advertisment

Împăcare neașteptată între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?!

Cu toate acestea, vedeta nu l-a iertat pentru faptul că a înșelat-o și continuă să susțină sus și tare că Laurențiu Reghecampf a furat din averea familiei pentru amantă, până ca tehnicianul și Corina să își oficializeze relația.

Advertisment

„ Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi, el face istorie în prostie. Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.

Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou”, a spus Anamaria Prodan, despre o posiblă împăcare cu Laurențiu Reghecampf.

Advertisment
Advertisment