Actualitate

Vai, ce rușine! Concurenta de la Survivor a rămas fără sutien, la televizor! Prima reacție: „Mi-au ieșit silicoanele…”

Ana Dobrovie, concurenta de la Survivor care a rămas fără sutien, comentează situația, pentru prima dată de la eliminare.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ana Dobrovie se numără printre primele concurente eliminate de la Survivor România. Chiar dacă a  petrecut destul de puțin timp în Republica Dominicană, sportiva își aduce aminte cu drag de momentele trăite la Survivor România, deși nu toate au fost neapărat plăcute. Acum, la săptămâni bune după ce a revenit în țară, Ana Dobrovie a comentat, în premieră, episodul rușinos de la Survivor, în care i-au ieșit sânii din sutien și o țară întreagă a văzut-o astfel.

Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien. Tânăra a atras atenţia încă de la început cu fizicul ei lucrat la sală, dar mai ales cu silicoanele voluptoase. Războinica  a vorbit despre experiența Survivor România 2022 și spune că a fost taxată de public pentru faptul că a rămas cu sânii pe afară, în timpul unei probe sportive.

Advertisment

Vai, ce rușine! Concurenta de la Survivor a rămas fără sutien, la televizor! Prima reacție

„Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare… Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară… Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor”, a spus Ana Dobrovie, într-o emisiune de la Pro TV.

Advertisment

„Această experiență a fost mai mult decât m-am așteptat, a fost și mai greu decât credeam din fața TV-ului. A fost o experiență frumoasă din punct de vedere sportiv că până la urmă asta era partea cu emoții, cu adrenalină. Nu îmi pare deloc rău că am participat la acest concurs, dar nici nu pot să zic că aș mai lua-o de la capăt. Însă, dacă aș repeta, cu siguranță mi-aș face strategie, n-aș mai fi la fel. Mai exact… n-aș mai fi eu!

Eu una, simt că cei de acasă favorizează băieții, în special, și ca fată e mai greu să ajungi la inima publicului. Sunt la fel de sigură că aspectul fizic sau mai bine zis o operație estetică schimbă în totalitate părerea oamenilor despre tine. În puține cuvinte, dacă la noi, în România, ai o operație estetică, deja publicul nu îți mai dă nicio șansă pentru a te cunoaște. Preferă să te judece instant! Uneori am senzația că românul le știe pe toate înainte că cineva să vorbească sau să se prezinte”, a mai spus concurenta, pentru click.ro.

Advertisment
Advertisment