Actualitate

Alina Vidican s-a logodit după ce i-a cerut voie lui Borcea

A suferit enorm după ce Borcea a înșelat-o cu prietena de familie, Valentina Pelinel. Acum, Alina Vidican s-a logodit. Dar numai după ce i-a dat voie Cristi Borcea.

Claude. Acesta este numele iubitului milionar al frumoasei Alinei Vidican. Aceasta s-a logodit cu el, dar după ce Borcea i-a dat voie.

Alina Vidican s-a logodit după ce i-a cerut voie lui Borcea

Să o aibă cu ceva Borcea la mână pe fosta lui soție, Alina Vidican? Nimeni nu poate ști adevărul, dar un lucru e cert. Blonda s-a logodit cu iubitul său milionar, doar după ce fostul său soț și-a dat încuviințarea. Despre alesul inimii sale nu se știu prea multe. E un bărbat brunet, superb care are afaceri ce-i merg ca pe roate în Miami. Un apropiat al cuplului a povestit pentru Fantatik și cum s-au cunoscut cei doi.

“S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a declarat acesta.

Cristi Borcea și Alina Vidican, divorț cu scandal

Afaceristul Borcea și fosta sa soție au divorțat după cinci ani de mariaj, în 2016. Dar nu s-au dus la tribunal așa cum ar fi trebuit, ci s-au despărțit în Penitenciarul Alba, unde acesta era încarcerat. Cei doi au decis să se comporte civilizat și după despărțire, de dragul copiilor. Ce-i drept, Alina primit o pensie alimentară uriașă, dar și o afacere în Miami. Ulterior, Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel cu care trei copii.