Actualitate

Alina Vidican a fost cerută de soție de Claude, milionarul brazilian

Iubirea și fericirea a depășit cotele maxime în inima afaceristei Alina Vidican! Frumoasa româncă a fost cerută de soție de Claude, milionarul brazilian, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Înainte să îi fie pusă marea întrebare și, totodată, inelul de logodnă pe deget, Alina Vidican a avut o discuție importantă cu fostul soț, Cristi Borcea O sursă din anturajul vedetei a dezvăluit care a fost cea mai importantă rugăminte a fostului patron de la Dinamo în legătură cu milionarul brazilian.

Alina Vidican a fost cerută de soție de Claude, milionarul brazilian

În vârstă de 37 de ani, Alina Vidican și Claude, care are 46 de ani, s-au logodit în mare secret, iar unul dintre apropiați lor a acceptat să vorbească despre fericitul eveniment din viața lor. Potrivit declarațiilor făcute în anonimat, cererea în căsătorie a avut lor pe 26 aprilie într-un cadru extrem de romantic. Inelul de logodnă este superb și valorează o mică avere.

Logodna afaceristei a venit în perioada de doliu. Tatăl său a pierdut lupta la viață în urmă cu cinci luni, după ce temutul cancer a recidivat, iar boala a fost descoperită mult prea târziu. Ziua în care a decis să își cumpere un Ferrari de 200.000 de euro este și ziua în care Alina Vidican l-a întâlnit pentru prima dată pe Claude, proprietarul unei afaceri de succes din Miami.

“S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată. Iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a declarat un apropiat din anturajul cuplului pentru fanatik.ro.

Claude, logodnicul româncei Alina Vidican, a mai fost însurat

Între cei doi viitori soți există câteva asemănări. Fiecare dintre ei a trecut printr-un mariaj eșuat, iar despărțirea a fost dureroasă. “Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”, a mai mărturisit aceeași sursă.

Rugămintea lui Cristi Borcea la Alina Vidican în legătură cu logodnicul ei

Conform dezvăluirilor făcute de apropiatul blondei, înainte de logodnă, ea și Cristi Borcea au vorbit despre milionarul brazilian. Fostul patron de la Dinamo a rugat-o pe Alina Vidican să fie atentă la relația pe care Alexandru și Gloria o au cu viitorul tată vitreg.

“Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a mai spus un apropiat din anturajul afaceristei pentru fanatik.ro.

Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu cinci ani, după ce s-a aflat că acesta are o relație cu Valentina Pelinel. După separarea oficială, blonda s-a mutat în Miami împreună cu fiul și fiica pe care îi are cu celebrul milionar din România. Peste hotare, vedeta se ocupă de un restaurant situat în zona de lux a orașului din Florida.

În vârstă de 51 de ani, Cristian Borcea are 9 copii cu 4 femei. Cu prima soție, Mihaela Borcea: doi băieți și o fetiță: Patrick (22 ani), Melissa (17 ani), Angelo (17 ani). Cu a doua soție, Alina Vidican are un băiat și o fată: George Alexandru (9 ani); Gloria (6 ani).  În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea lor s-a născut o altă fetiţă. Andreina Carolyn Christine are 12 ani. Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Borcea are un băiat și gemene: Milan (4 ani), Indira Maria (1 an şi 10 luni), Rania Maria (1 an şi 10 luni).