Actualitate

Alin Oprea a dat vestea cea mai mare. Ce urmează să facă fostul component al trupei Talisman

A început divorțul de femeia cu care a stat 22 de ani, dar Alin Oprea e pregătit pentru o nouă viață. Ce vrea să facă acesta cât de curând.

E mai îndrăgostit ca niciodată de iubita sa și vrea să facă pasul cel mare. Ce veste neașteptată a dat Alin Oprea.

Alin Oprea a dat vestea cea mai mare. Ce urmează să facă fostul component al trupei Talisman

Trece acum printr-un divorț dureros, însă iubita sa îl sprijină și el o adoră. Alin Oprea spune că și-a găsit în sfârșit fericirea și e pregătit pentru o nouă căsătorie. Mai mult, Alin a mărturisit că-și dorește un copil și cu Medana. „Acum nu-mi doresc cu ardoare alți copii, dar dacă vine un copil asta e, să fie primit! Mă văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure”, a declarat cântărețul.

E cel mai trist moment pe care l-am trăit

Cât privește divorțul de fosta sa soție, Larisa, artistul spune că e cel mai trist moment din viața lui, însă a învățat multe lucruri în ultima perioadă. „Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment.

Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important’, a declarat acesta pentru Antena Stars. Chiar dacă a avut o avere imensă, acesta nu mai are aproape nimic în acest moment, pentru că toate bunurile sunt trecute pe numele copiilor săi. Acum, locuiește cu chirie, pentru că fosta soacră a schimbat yala. „În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Mi-am dat un restart să văd cum mă descurc singur. Probabil că voi rămâne totuși cu ceva din acest divorț. Va decide instanța”, a subliniat Alin.

 

 

Tags