Actualitate

Alexandru Arșinel nu se mai poate descurca cu banii. A luat o hotărâre decisivă

De când cu pandemia, artiștii au rămas fără posibilitatea de a trăi. Nici Alexandru Arșinel nu o duce mai bine. Artistul a luat o decizie incredibilă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Nu mai știe ce să facă ca să mai câștige un bun. Și cum pandemia încă e în floare, Alexandru Arșinel a luat o decizie radicală.

Alexandru Arșinel nu se mai poate descurca cu banii. A luat o hotărâre decisivă

Unul dintre cei mai mari artiști ai României, Alexandru Arșinel e cu nervii la pământ. Acesta nu mai are banii care îi sunt necesari traiului zilnic. Artistul nu mai face reclamă nici unei celebre farmacii, așa cum se întâmpla când trăia colega lui, Stela Popescu. Pus într-o asemenea situație fără ieșire, acesta își scoate la închiriat vila pe care o are la mare, în stațiunea 2 Mai.

Advertisment

Potrivit evz.ro, casa are 160 mp, 3 dormitoare și o grădină și poate fi închiriată de cei care doresc, doar integral. Prețul pentru o singură noapte se ridică la 1000 de lei în extrasezon. Pentru vară, aceasta se închiriază la prețul de 1.200-1.300 lei. Vila este dotată cu tot ce are nevoie un turist, de la aer condiționat la internet, televizor, parcare privată.

Advertisment

Cu ce artiști celebri e vecin Arșinel

Foarte aproape de vila lui Arșinel sunt și vilele regretatei Stela Popescu dar și al fantasticului actor, plecat dintre noi, Sergiu Nicolaescu. Alexandru Arșinel a avut însă și probleme cu superba sa vilă, atunci când hoții au trecut și pe la această casă. Pentru că nu a avut încotro, Arșinel a decis să investească o sumă considerabilă în echipamente performante de protecție.  Până la urmă, vorba proverbului: paza bună trece primejdia rea.

 

Advertisment
Advertisment