Actualitate

Alexandra Stan este mereu o învingătoare

Indiferent de situație, Alexandra Stan nu se lasă. Ea luptă cu disperare pentru a depăși cu bine orice obstacol care îi apare în cale

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Alexandra Stan își dorește că muzică ei să răsune peste tot. Chiar dacă de-a lungul timpului a trăit în trei continente își iubește foarte mult țara natală.

Alexandra Stan foarte apreciată pentru muzica ei în țară și peste hotare

În timp cât a stat în Japonia, Mexic sau America, s-a simțit mereu departe de casă. În această perioadă a avut și  momente de slăbiciune ca și fiecare om însă a reușit să le depășească.

Advertisment

După o perioadă de 9 luni petrecută în America,a vrut să stea o perioada în Constanța, locul unde s-a născut, alături de familie apoi a revenit în București. Ea se bucură din plin că are alături oameni dragi și prieteni foarte buni. Alexandra nu se lasă influențată de oamenii care ar face orice numai pentru a-și atinge obiectivele.

Advertisment

Ea consideră că timpul ei este foarte prețios și dorește să îl petreacă cu folos. A cântat de mică și și-a dorit întotdeauna să ajungă cântăreața, Acum și-a văzut visul împlinit și se bucură de prestigiu.

Alexandra Stan se remarcă în muzică încă de când era mică

Încă de când era doar un copil Alexandra și-a făcut o trupă cu prietenă mea Andra. A câștigat locul 2 la Festivalul Steluțele Mării, fiind un festival renumit pentru copiii.

Își amintește și acum cu nostalgie că în cadrul acelui festival a cântat Shakira – Underneath your chlothes și Paula Seling – Timpul. În tot acest drum muzical ea a fost susținută îndeaproape de către părinți, ceea ce a contat foarte mult. Părinții au îndrumat-o mereu să facă muzică pentru că vedeau în ea un real potențial

A fost mereu un copil energic și acum la maturitate găsește întotdeauna energia necesară de a merge mai departe. Întotdeauna a fost curioasă, a vrut să experimenteze lucruri noi și să învețe cât mai mult. Când era copil o cam supăra pe sora cea mare pentru că îi fură hainele și o necăjea.Nu putea să stea într-un loc, era mereu în cercetare și voia să facă o grămadă de lucruri într-un timp scurt.

Odată cu trecerea timpului constată că are și mai multă energie și își dorește să privească cu optimism spre viitor. Este pozitivă și încrezătoare în forțele proprii. Acum se înțelege foarte bine cu sora ei și îi iubește foarte multe pe cei doi nepoți Sofia și Pavel care sunt la fel de energici că și ea.

Advertisment
Advertisment