Actualitate

Alexandra Stan e disperată. Primește amenințări cu moartea

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Alexandra Stan, e îngrozită de ce i se întâmplă. Artista primește amenințări cu moartea.

A intrat în vizorul haterilor, iar acest lucru i-a făcut vedetei viața un chin. Cine o amenință cu moartea pe talentata Alexandra Stan.

Alexandra Stan e disperată. Primește amenințări cu moartea

Frumoasa Alexandra Stan nu-și mai revine din frică. O persoană necunoscută din mediul online i-a transformat artistei viața într-un iad. Aceasta o amenință cu moartea și îi trimite mesaje care de care mai jignitoare. Vestea a fost dată de un apropiat al vedetei, care a spus totul pentru că nu a mai suportat să o vadă în starea în care e. Din nefericire, până acum Alexandra nu a putut să afle cine este cel care face asemenea lucruri josnice, pentru că acesta se ascunde în spatele unor conturi false, pentru a nu deconspirat.

A fost victima violenței domestice

Cu ceva timp în urmă, cântăreața a trecut prin momente foarte grele, după ce a fost supusă violenței domestice. Vinovatul a fost chiar impresarul ei, Marcel Prodan . „Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție, care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat”, a spus artista când a fost invitată la emisiunea lui Denise Rifai.

Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o

Unul dintre bărbații cei mai renumiți cu care vedeta a fost cuplată a chiar Dorian Popa. Acest episod a avut loc în adolescență, când aceștia erau liceeni. De altfel, vedeta a spus că Dorian a fost primul băiat care a sărutat-o.