Actualitateinfo

Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:

Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:

Fulgy a reintrat în atenția presei, după ce fiul Clejanilor a fost internat într-o clinică specializată. Recent, tânărul a fost plasat în are…st la domiciliu, după ce a agr…esat un jurnalist și i-a luat telefonul mobil cu forța, din mână. Apoi, s-a filmat cu telefonul acestuia, transmițându-i ame…nințări. Într-un interviu, Alex Velea, cel despre care Fulgy a spus că în studioul său s-ar consuma substanțe int….erzise, susține că fiul Clejanilor ar trebui să fie internat.

Anul acesta, Fulgy a fost prins sub influența subs..tanțelor int..erzise la volan, astfel că oamenii legii au dispus imediat deschiderea unui dosar pen..al pentru această faptă. Apoi, tânărul a fost reintrodus într-un program special. Recent, însă, fiul Clejanilor a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul mobil cu forța, din mână. Apoi, s-a filmat cu telefonul acestuia, transmițându-i ame…nințări. În urma acestui fapt, oamenii legii au decis să îl plaseze în a…rest la domiciliu.

În cadrul unui interviu, Alex Velea a fost întrebat despre situația dintre el și Fulgy, după ce tânărul a susținut că în studioul său s-ar consuma substanțe interzise.

Advertisement

”Săracul de el, cred că trebuie să mai fie internat. Cât mai repede, atât cât e nevoie, ar trebui să stea acolo. E b..olnav, clar! Nu am ce să spun prea multe despre el, nu ar fi frumos și nici nu îmi place circul. El are o problemă, din păcate tratamentele pe care le-a făcut nu au dat rezultate”, a spus Alex Velea despre Fulgy, fiul Clejanilor, pentru Fanatik.

În cadrul unui live pe rețelele de socializare, Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, referitoare la un inci…dent grav care ar fi avut loc în urmă cu mulți ani. Constantin Dan Manole susține faptul că sora lui, Margherita de la Clejani, ar fi fost sil…uită de artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc. Fulgy, care se află în a…rest la domiciliu, mărturisește faptul că Marga ar fi fost vi..ol..ată când avea 13 sau 14 ani.

”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să mo…ară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a vi…olat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: