Actualitate

Alex Bodi și-a tras iubită. E pentru prima dată când se afișează cu ea

Între scandalul cu Bianca Drăgușanu și dosarul penal, Alex Bodi a avut timp să-și caute fericirea. Și a găsit-o în brațele Biancăi Iordache.

E o bombă sexy și chiar și Pepe a privit-o cu admirație. Alex Bodi a postat o fotografie cu Bianca Iordache. Să fie oare începutul unei noi povești de dragoste?

Alex Bodi și-a tras iubită. E pentru prima dată când se afișează cu ea

Alex Bodi nu poate scăpa de… Bianca. Chiar dacă s-a despărțit de fosta sa soție, acum a intrat, se pare, într-o poveste de iubire cu Bianca. E vorba de o frumusețe autohtonă și sursele spun că însuși Pepe ar fi fost interesat de ea: Bianca Iordache. Recent, afaceristul a postat fotografii cu el și aceasta, când Bodi stă cu capul pe pieptul acesteia. Iar bruneta, protectoare, îl mângâie pe față. Cu puțin timp în urmă, Alex a petrecut o seară într-un club exclusivist tot alături de această domnișoară, de unde toată lumea a dedus că este noua sa cucerire. Până în acest moment însă, nici unul dintre ei nu a confirmat relația.

Tot timpul există în viața mea cineva

Nu demult, Bodi a dat o declarație sinceră, ar spune unii, în care a  recunoscut că el nu a fost niciodată singur. ”Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea. Nu mai există și nu a fost vorba de vreo împăcare (…) Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.