Actualitate

Alex Bodi a luat legătura cu Gabi Bădălău. Ce va ieși din asta?

Chiar dacă este încă în arest la domiciliu, Alex Bodi a reușit să ia legătura cu Gabi Bădălău. Ce se va întâmpla între cei doi?

Se întâmplă ceva ieșit din comun. Să mai aibă sentimente Alex Bodi? Acesta se pare că a luat legătura cu Gabi Bădălău.

Alex Bodi a luat legătura cu Gabi Bădălău. Ce va ieși din asta?

Încurcate sunt căile Domnului. După o relație toxică cu Bianca Drăgușanu, se pare că în sufletul lui Alex Bodi încă mai sunt sentimente. Altfel nu se explică de ce acesta a luat legătura cu actualul iubit al acesteia, Gabi Bădălău. Oare ce o vrea să facă fostul soț al blondinei? Sursele spun că Alex ar fi vrut să vorbească cu Gabi ca să fie convins că între ei nu există nici un fel de antipatie. Total neobișnuit ca fostul soț să dorească să aibă o relație de prietenie cu actualul iubit sau viitorul soț. Sau, poate, că cei doi ar dori chiar să facă afaceri împreună. Niciodată nu se știe cum vor decurge lucrurile.

Alex și Bianca nu vor să mai audă unul de celălalt

În ceea ce îi privește pe foștii soți, aceștia nu vor să mai audă unul de celălalt. Și au declarat acest lucru în emisiunea lui Dan Capatos, pentru ca toată lumea să înțeleagă. În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, aceasta a avut parte de un moment neplăcut, în urma căruia a fost nevoită ca în miez de noapte să poposească la ușa poliției. Ce s-a întâmplat mai exact?

Vedeta a început să primească tot felul de telefoane de amenințare atât pentru ea cât și pentru fetița ei, Sofia. Până în acest moment, una dintre cele persoane a fost identificată și a dat și o primă declarație: „Nu înțeleg ce s-a întâmplat și ce legătură am eu și ce… Vă pot spune foarte sigur că de la mine de pe telefon nu am sunat pe nimeni. Și vă pot spune foarte sigur că nu am legătură cu dânsa. Este prima dată când aud de ea și nu…Mă scuzați dacă sunt mai nesimțit sau ceva, dar nici nu am numărul dânsei, adică…Eu nu am nicio implicare, v-am zis!”.

Tags