Actualitate

Alege încălțămintea de piele, pentru că vei avea doar avantaje

Când vine vorba de încălțăminte, toată lumea vrea să fie la modă. Nimic de zis, însă trebuie să știți că produsele din piele artificială, indiferent cât de bine ar arăta, au și o mulțime de dezavantaje. Alege încălțămintea de piele, pentru că vei avea doar avantaje

Pentru a avea mereu picioarele protejate, specialiștii vă recomandă să alegeți totdeauna încălțămintea de piele.

Alege încălțămintea de piele, pentru că vei avea doar avantaje

Unul dintre motivele pentru care e bine să alegi pantofi sau cizme de piele este faptul că aceasta va rezista foarte mult în timp. Sigur, cu condiția să nu o lași plină de noroi săptămâni întregi Și să folosești cremă de pantofi sau diferite spray-uri pentru a arăta ca atunci când ai cumpărat-o.

Pe de altă parte, pielea naturală are un mare avantaj față de cea artificială Îți protejează picioarele care nu vor prinde niciodată un miros urât. De asemenea, pielea, fiind maleabilă va fi întotdeauna extrem de confortabilă la purtare și nu se ve demoda. Nu în ultimul rând, pielea este de mare ajutor și dacă ai monturi. Potrivit asortie.ro, în plus, sunt rare persoanele care să fie alergice la pielea naturală.

Folosiți ulei de ricin pentru a lărgi pantofii din piele

O metodă foarte bună și folosită de mult timp pentru a lărgi încălțămintea este să puneți în interiorul acesteia o cârpă de bumbac înmuiată în spirt. Ulterior, vă încălțați cu pantofii și stați cu ei două ore. Această metodă este foarte bună și pentru încălțămintea care vă roade. De asemenea, încălțămintea se poate lărgi folosind o pereche de ciorapi groși și un uscător de păr.

În acest sens, puneți ciorapii în picioare, apoi încălțați pantofii și suflați cu uscătorul timp de un sfert de oră. Se vor lărgi imediat. Dacă aveți ghete sau pantofi din piele naturală, atunci folosiți uleiul de ricin. Ungeți pantofii înăuntru cu puțin ulei, lăsați un timp ca uleiul să se îmbibe, după care îndepărtați urmele de ulei cu un șervețel. Nu în ultimul rând, parafina lărgește. Ungeți pielea pantofilor cu parafină, lăsați peste noaptea și îndepărtați dimineață surplusul.

 

 

Tags

Close