Actualitateinfo

Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană

Ce se întâmplă cu Adriana Bahmuțeanu? De ce a revenit la gânduri așa de bune vizavi de fostul soț? Ce mesaje i-a trimis bruneta?

Șoc pentru toată lumea. Adriana Bahmuțeanu și-a serbat ziua de naștere și i-a dat un mesaj tulburător lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană

De ce i-a trimis Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț? Jurnalista a împlinit 47 de ani și, invitată la o televiziune i-a mulțumit lui Silviu Prigoană pentru tot ce a făcut pentru ea. Mai mult, aceasta a spus că tot ce este ea azi, i se datorează lui Prigoană.

Îi mulțumesc lui Prigoană

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană, dacă nu era Prigoană în viața mea nu eram ceea ce sunt astăzi. Dacă nu era el nu mă trezeam la realitate, cu tot balamucul din lume fără Prigoană nu aș fi fost ceea ce sunt azi, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars. Din păcate pentru Adriana, Silviu Prigoană nu i-a trimis nici un mesaj de felicitare.

Prigoană o acuză că nu-i lasă pe cei mici să poarte mască de protecție

La polul opus, Silviu Prigoană spune că fosta soție greșește foarte mult, pentru că nu îi lasă pe cei mici să poarte mască de protecție. De aceea, aceștia sunt testați când merg la el. ”Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari.

Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a declarrat Silviu Prigoană.