Actualitate

Adrian Minune e disperat. Nu mai are bani. S-a împrumutat de la prieteni

Pandemia de coronavirus le-a distrus viețile multor artiști și nici Adrian Minune nu stă mai bine. Artistul spune că a fost nevoit să se împrumute de bani.

Are mari probleme financiare și s-a împrumutat de bani de la prieteni. În ce situație disperată e Adrian Minune.

Adrian Minune e disperat. Nu mai are bani. S-a împrumutat de la prieteni

Unul dintre cei mai apreciați lăutari ai momentului, Adrian Minune, a rămas fără bani. Lipsa concertelor din cauza pandemiei a făcut ca acesta să aibă probleme financiare și să se împrumute de la prieteni. Dacă odinioară arunca cu banii în stânga și în dreapta, iată că vremurile alea au apus pentru Adrian Minune. Artistul a detaliat că pandemia i-a dat viața peste cap și chiar s-a împrumutat la prieteni de bani. În condițiile în care, cu ani în urmă, el era cel care le dădea bani celor care erau în situații disperate.

”Ne-a afectat, n-am mai putut să cheltuim cum cheltuiam înainte. Bineînțeles că a fost un cash de unde am cheltuit. Am mai împrumutat de colo, am mai dat de colo! Da, m-am împrumutat. Rămâne pentru mine asta ce sumă”, a spus Adrian Minune la Antena Stars.

A fost coleg de școală generală cu Raluca Bădulescu

Puțini sunt cei care știu că manelistul a fost coleg de școală generală cu designerul Raluca Bădulescu. ”Eu nu am fost niciodată timidă. Am avut colegi mișto în școala generală și în liceu. În școala generală, spre exemplu, am fost colegă cu Adrian Minune. Am fost în aceeași clasă. Eram foarte mișto. Nu copiam unul de la altul, dar eram un grup mai mare și ne făceam temele împreună. Atunci aveam telefon fix și ne sunam între noi. Până când mama mi-a pus lacăt, ca să nu mai sun toată ziua. Nu știu dacă mai ține minte cineva cum era pe vremea aia. Dar erau telefoane cu rotiță și părinții puneau un lacăt ca să nu mai poți forma numărul de telefon”, a povestit vedeta.