ActualitateUltima ora

ADEVĂRUL DIN „CUPLUL” ALEXA-PRODAN. ÎN CE RELAȚII MAI SUNT CEI DOI, DUPĂ CE REGHE A CONFIRMAT DIVORȚUL DE IMPRESARĂ + REACȚIA EXCLUSIVĂ A ANTRENORULUI: „IAU DECIZIILE SINGUR”

Advertisment
Advertisement

ADEVĂRUL DIN „CUPLUL” ALEXA-PRODAN. ÎN CE RELAȚII MAI SUNT CEI DOI, DUPĂ CE REGHE A CONFIRMAT DIVORȚUL DE IMPRESARĂ + REACȚIA EXCLUSIVĂ A ANTRENORULUI: „IAU DECIZIILE SINGUR”

După ce Reghe a confirmat divorțul de Anamaria Prodan, toată lumea s-a întrebat dacă aceasta mai este sau nu impresara lui Dan Alexa și dacă îl mai ajută în lumea fotbalului, mai ales că între cei doi au existat ani buni de colaborare pe plan profesional și proiecte care au continuat chiar și după episodul șocant în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Alexa. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, proaspătul antrenor de la CSM Reșița a lămurit situația.

Advertisment

Recent, Dan Alexa a acceptat o nouă provocare în viața lui, după ratarea obiectivului cu ASU Poli Timișoara, cel de a promova în Liga 1:  s-a orientat către Liga a 3-a și a început un nou proiect alături de CSM Reșița, devenind antrenor.

Advertisment

Deși toată lumea se aștepta ca mutarea să fi fost realizată cu ajutorul Anamariei Prodan, cea care i-a fost și impresară lui Alexa, aceasta a făcut lumină cu privire la subiectul delicat ce ținea de amândoi și a declarat în urmă cu puțin timp, la Prosport Live, că Dan Alexa ia deciziile pe cont propriu. Așadar, Anamaria Prodan nu a fost responsabilă cu ceea ce s-a întâmplat, recent, cu tehnicianul și nici nu l-a ajutat în vreun fel să-și găsească un alt club, după ce a devenit liber de contract.

„Dan alege singur, el e mai rebel, așa… Eu îmi doresc pentru el să aibă continuitate oriunde alege. Au fost atâtea discuții și toată lumea a comentat atât de mult, că aoleu ce s-a întâmplat, că l-a bătut…toate lucrurile astea l-au afectat. Eu mi-am cerut scuze atunci, nu trebuia să fac acest gest niciodată și știu. Dar sunt un om atât de liber și de asumat, încât dacă am făcut vreo boacănă, eu sunt prima care vine și spune: iartă-mă” a spus Anamaria Prodan, la Prosport Live.

Dan Alexa, adevărul despre relația profesională cu Anamaria Prodan

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Dan Alexa a vorbit despre relația pe care o are, în acest moment, cu Anamaria Prodan. Tehnicianul a declarat că încă mai are contract cu impresara, însă atunci când vine vorba de proiectele care-l motivează și implică schimbări, îi place să ia singur deciziile. În concluzie, scandalul așa-zisului divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe, separare confirmată chiar de către soțul impresarei, nu le-a afectat celor doi relația profesională.

„Eu am contract cu ea ( n.r. – cu Anamaria Prodan. Când simt că sunt proiecte care mă motivează, iau deciziile singur” a declarat, în exclusivitate, Dan Alexa.

A acceptat o nouă provocare pe plan profesional

Dan Alexa nu a reușit să promoveze în Liga 1 cu ASU Poli Timișoara și a devenit liber de contract, însă acest lucru nu l-a descurajat pe tehnician. Soarta i-a surâs lui Alexa, căci la scurt timp și-a găsit o altă echipă, de data aceasta în Liga a 3-a. Dan Alexa a devenit, de curând, antrenorul celor de la CSM Reșița și are convingerea că proiectul va fi unul de viitor. De asemenea, în declarațiile sale, tehnicianul nu a uitat să puncteze faptul că retrogradarea l-a surprins chiar și pe el.

 

„M-am hotărât să vin la Reșița și a contat foarte mult respectul pe care-l am față de primar și prietenia pe care o am cu Cristi. Mereu am văzut la Reșița un proiect de viitor și cred că se poate face o echipă bună, care să-și spună cuvântul în fotbalul românesc. M-a surprins și pe mine retrogradarea.

Cred că problema a fost în vestiar, lucrurile pentru mine sunt foarte simple: cine este cu mine rămâne cu mine, cine nu, pleacă! În acest moment plecăm la un drum nou, este un moment greu, trebuie plecat de la zero și trebuie creată o echipă. Obiectivul meu personal este promovarea în Liga 1. O luăm pas cu pas. Știu că se poate lucra în liniște, știu că am suportul oamenilor de lângă mine și cunosc galeria CSM-ului.

Știu câtă lume vine la stadion atunci când echipa are rezultate, este o echipă de tradiție și am avut și eu ofertă de la Reșița și pe vremea când eram jucător. Cu siguranță că probleme în vestiar nu vor mai fi sau dacă vor mai fi, voi lua imediat decizii. Important este să fac pașii corecți, adică toată lumea să vadă fotbalul înaintea familiei. Cum sunt eu, așa trebuie să fie și jucătorii”, a declarat Dan Alexa, la conferința de prezentare.

 

Advertisment
Advertisment