Actualitate

Adelina Pestrițu, scandal în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță

După ce Iulia Albu a avut doar vorbe dure la adresa frumoasei Adelina Pestrițu, vedeta a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță și a început scandalul.

Adelina Pestrițu a intrat în vizorul criticei Iulia Albu, criticul de modă acuzând-o că își modifică fotografiile. Adelina n-a mai rezistat și a făcut scandal în emisiunea lui Măruță.

Adelina Pestrițu, scandal în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță

A venit rândul Adelinei Pestrițu să-i întoarcă răutățile Iuliei Albu, după ce aceasta a acuzat-o că își modifică fotografiile. Bruneta a fost invitata lui Cătălin Măruță și nu a ratat nici o ocazie să-i dea replica Iuliei Albu.  „A zis că laba piciorului e mult mai mare decât capul şi că vă editaţi pozele ca să păreţi mai…”, i-a  spus Cătălin Măruţă.

Măruță, lasă-mă naibii în pace

Adelina a spus că nimic din ceea ce spune Iulia Albu nu este adevărat, pentru că ea nu a apelat și nu va apela niciodată la asemenea trucuri. Și i-a transmis Iuliei Albu că cel mai potrivit ar fi să-și vadă doar de treaba ei. „Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea”, a spus Adelina Pestrițu.

Pus pe șotii așa cum îl știe toată lumea, Măruță a rugat-o pe Adelina să o caracterizeze și ea pe Iulia, arătându-i o fotografie. Dar, surprinzător pentru toată lumea, vedeta a avut o reacție care a uimit o țară întreagă. „Hai, măi Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii în pace.”, a răspuns Adelina. Dar, din motive doar de ea cunoscute, a revenit la gânduri mai bune și a continuat emisiunea.