Actualitate

Adela Popescu, probleme mari înainte de sarcină. Ce se întâmplă cu vedeta

Mai are puțin și va deveni mamă pentru a treia oară, fiind însărcinată în 34 de săptămâni. Adela Popescu a mărturisit că are probleme de sănătate.

Îi este foarte frică de cea de-a treia naștere, pentru că are probleme de sănătate. Cum va trece Adela Popescu peste acest moment?

Adela Popescu, probleme mari înainte de sarcină. Ce se întâmplă cu vedeta

Este una dintre cele mai iubite actrițe din România și mamă a doi copii. Adela Popescu e la un pas să nască și spune că de data aceasta se teme foarte mult. Asta pentru că problemele de sănătate nu o lasă să fie liniștită. Drept urmare, aceasta a luat o decizie drastică: se va închide în casă.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul… Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană.

De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă. Ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc. (…) Acum a treia oară am o certitudine că va fi foarte greu. Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, cu diverse situații, a treia oară nu are cum să fie altfel”, a spus vedeta.

Cum a fost cerută în căsătorie

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acesta a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică. Și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a afirmat, el, entuziasmat.