Actualitate

Adela Popescu are probleme cu sarcina. Ce se întâmplă cu vedeta

Aflată la cea de-a treia sarcină, Adela Popescu are mari probleme. Ce se întâmplă cu prezentatoarea?

Advertisment
Advertisement

Fanii sunt îngrijorați pentru Adela Popescu. Are mari probleme cu sarcina și trece printr-o situație delicată.

Adela Popescu are probleme cu sarcina. Ce se întâmplă cu vedeta

Nu s-a gândit niciodată că va trece printr-o situație atât de grea. Adela Popescu are mari probleme cu sarcina. Vedeta le-a spus tuturor fanilor săi să apeleze la medici atunci când nu se simt bine, pentru că orice zi poate fi fatală.

Advertisment

„Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Advertisment

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic. Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic”, a scris vedeta.

Abia așteaptă să devină părinții celui de-al treilea copil

Nici tăticul Radu Vâlcan nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a povestit într-o emisiune televizată cât de mult își așteaptă bebelușul.

„Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea. Să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiți, îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum în momentele acestea”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

 

 

 

Advertisment
Advertisment