Actualitate

Adda și Cătălin Rizea un cuplu foarte iubit de la Asia Express

Cătălin a făcut tot ce a putut pentru Adda în timpul emisiunii Asia Express. El a susținut-o cât de mult poate pentru că o iubește mult

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Adda și Cătălin Rizea participă împreună la emisiunea Asia Express. Acesta este momentul în care cei povestesc deschis despre relația pe care o au. Ei sunt solidari unul cu altul și se susțin reciproc.

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu râvnit la Asia Express

Chiar dacă cei doi au fost surprinși certându-se în repetate rânduri se pare că acestea i-au unit mai mult. Ei trăiesc la intensitate maximă fiecare moment din show, și dau ce pot ei mai bun să își depășească limitele.

Advertisment

Se implică total în fiecare cursă și este inevitabil ca în aceste situații să mai apară și certuri.Este normal ca fiecare să acționeze în mod diferit la în condiții de stres pentru că nu suntem toți la fel. Acesta este felul prin care se manifestă, dar nu poartă supărare unul altuia.

Advertisment

Adda și Cătălin cu cât se ceartă mai mult cu atât se iubesc mai mult

Discuțiile aprinse par să îi apropie nu să îi îndepărteze unul de celălalt. Chiar dacă se enervează repede, la fel de repede se și împacă.

Adda și Cătălin se comportă normal, toată lumea îi știe așa. Faptul că se iubesc foarte mult chiar dacă se ceartă îi face să fie cu adevărat speciali. Se ceartă des, se împacă și iar o iau de la început. Așa nu au timp să se plictisească unul de altul.

Totuși, cei doi susțin că nu se ceartă în fața copilului. Cătălin își își iubește foarte mult soția și a încercat din răsputeri să o ajute în cadrul emisiunii Asia Express. Ia fost mereu alături pentru că este sufletul lui pereche. El nu își poate imagina viața fără ea.

Cătălin afirmă că uneori știe că o enervează cu aceleași întrebări dar este în stare să facă orice pentru soția lui. O iubește enorm și chiar dacă se ceartă, dragostea dintre cei doi rămâne la fel de aprinsă.

Uneori se mai ceartă și pe acasă dar evita să o facă în față copilului. Mereu se împacă și asta este bine. Ei nu au nimic împotriva celuilalt însă sunt două pietre tari. Se aprind rapid și țipă după care se calmează și se iubesc.  După toate ieșirile nervoase de la emisiune Răzvan și Adda devin cei mai buni prieteni.

Uneori nu peste mult timp, pentru că mai apar și alte conflicte. Însă. totul este profund explicabil, așa se manifestă dragostea cu năbădăi.

Advertisment
Advertisment