Actualitate

Adda are grave probleme cu sănătatea

Una dintre cele mai talentate cântărețe ale României, Adda, are  mari probleme cu sănătatea.

E iubită de toți românii, însă puțini știu că Adda are probleme cu sănătatea.

Adda are grave probleme cu sănătatea

Anul trecut a ajuns la spital. Ce probleme cu sănătatea are Adda? Suferă de o alergi puternică din cauza unui antibiotic. La început i-au apărut pe spate erupții mari și nu și-a revenit nici la câteva luni. Deși face tot ce poate pentru a-și recăpăta forțele. „Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte.

Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut. A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”, a mărturisit vedeta.

„Mâncam zahăr în exces”

Cântăreața a explicat că mult timp a consumat mult zahăr, nu dormea noaptea și, cel mai grav, nu se hidrata corespunzător. Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia.

Este prima dată când vă arăt explicit despre ce este vorba! Eu sunt pozitivă că o să fie bine! Totul se întâmplă cu un motiv!!! Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră!!!!! Asta a fost trezirea mea. Mi-am neglijat corpul până când, efectiv, nu a mai putut să facă față. Și mi-a spus – STOP! Ai grijă de mine!”, a declarat Adda pe InstaStory.

 

 

Tags