Actualitate

Acestea sunt lucrurile pe care Lidia Buble nu a avut voie să le încalce niciodată în copilărie

Face parte dintr-o familie de zece frați și totdeauna a vorbit frumos despre copilăria sa. Ce nu a avut voie niciodată Lidia Buble când a fost mică.

Are o relație foarte strânsă cu familia sa, dar Lidia Buble își amintește ce nu a avut voie să facă în copilăria sa.

Acestea sunt lucrurile pe care Lidia Buble nu a avut voie să le încalce niciodată în copilărie

Noile restricții impuse de autorități din cauza pandemiei au făcut-o pe Lidia Buble să-și amintească de copilărie. Pentru că nici atunci nu avea voie să întârzie de ora 22.00. „Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul.  Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai. Pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai. Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e.

 „Îi sunt recunoscătoare tatălui meu”

Chiar și așa, artista spune că îi va fi mereu recunoscătoare părintelui său pentru educația pe care a primit-o.

“Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, ce discotecă. Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată.

Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a declarat, emoționată artista, pe un site de socializare.