Actualitateinfo

Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat

Este unul dintre cele mai importante persoane din România. Dar foarte puțini sunt cei care știu de ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat.

Prezentabil și cu o carieră de invidiat, Raed Arafat nu are însă pe nimeni lângă el. De ce nu s-a căsătorit medicul niciodată.

 

Acest lucru nu a fost cunoscut de nimeni. De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat

De când a izbucnit pandemia de coronavirus, Raed Arafat a devenit unul dintre cei mai importanți comunicatori. Din acel moment, toată lumea a vrut să afle tot mai multe despre viața sa personală. Așa a apărut întrebarea de ce se nu s-a căsătorit niciodată medicul până la vârsta de 56 de ani.

„Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru (n.n. adică să te căsătorești) și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi. Pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi.”, a declarat Raed Arafat pentru digi24.

Nu și-a dorit niciodată să facă o femeie să sufere

Totodată, Raed Arafat a mărturisit că nu e făcut pentru viața de familie și nu vrea să facă o femeie să sufere. „N-am vrut să las pe cineva să mă aștepte la infinit acasă sau să nu mă mai aștepte…(râde). Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii… Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu.”, a menționat medicul.