Actualitate

Aceasta este dieta minune cu care a slăbit Mirela Vaida

Arată din zi în zi mai bine ca niciodată. Aceasta este dieta minune cu care a slăbit Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct a vorbit despre dieta minune pe care o adoptă.

Aceasta este dieta minune cu care a slăbit Mirela Vaida

Silueta ei le face invidioase chiar și pe cele mai frumoase tinere. Asta pentru că Mirela Vaida știe ce să facă ca să-și păstreze imaginea. Chiar dacă e mamă de trei copii, prezentatoarea are un trup de invidiat. Și reușește mereu să impresioneze datorită talentului și a prestanței de care dă dovadă. Cu siguranță, toate fanele se întreabă care este dieta minune cu ajutorul căreia se menține mereu în formă. Pentru prima dată, Mirela Vaida a spus care este secretul frumuseții sale. Iar principala regulă de la care aceasta nu se abate niciodată este să nu mănânce niciodată la ore târzii.  În plus, Mirela spune că evită cât de mult posibil mâncărurile de tip fast food. Mai mult de atât, aceasta e o bucătăreasă desăvârșită.

Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia

„Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic.

Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo-derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!”, a declarat Mirela Vaida.

Nu e mulțumită de înălțimea ei

Singurul lucru de care Mirela spune că nu e mulțumită este înălțimea.  „Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău. Dar apoi mi-am zis că, dacă până acum am putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am. Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu”, a mai declarat aceasta.

Tags