Actualitate

A spus lucruri pe care nu le-ați auzit niciodată. Când a decis Andreea Bălan că trebuie să se mărite

A trecut prin cele mai grele momente ale vieții, când a fost la un pas de moarte. Acela a fost momentul când Andreea Bălan a decis să se mărite.

Când a adus-o pe lume pe Clara, a doua fetiță, a fost la un pas de moarte. Atunci a decis Andreea Bălan că trebuie să se mărite.

A spus lucruri pe care nu le-ați auzit niciodată. Când a decis Andreea Bălan că trebuie să se mărite

Și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță și la prodcast-ul acestuia a spus lucruri pe care nu le-ați auzit niciodată. “Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, că mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor! Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună”, a declarat aceasta în fața lui Măruță.

Important e că sunt în viață, că trăiesc

Totodată, Andreea a spus că pe patul de spital a luat două hotărâri extrem de importante: să refacă trupa Andre și să se mărite. “Am ramas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă. (…) Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”, a menționat artista.