Actualitateinfo

A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu face declarații incredibile despre Gabi Bădălău. A vrut să se arunce de pe pod pentru amantă.

Chiar dacă a pozat mereu în bărbatul fără cusur, Gabi Bădălău a avut amantă când era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu.

A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău

De ce i-a cerut fosta soție o casă în Corbeana o mașină și 10.000 euro pentru copii lunar? Pentru că s-a săturat să vadă cât de umilită a fost, în timp ce Gabi Bădălău arunca sume exorbitante pentru amantă.

“După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere.

M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani!

Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat vedeta.

Foștii socrii își manipulează copiii

De când a început divorțul, Claudia Pătrășcanu locuiește cu copiii în Agigea, în aceeaşi curte cu mama ei.

„Nu mi-am dorit să se ajungă aici. Am ajuns ca fiarele, am fost acuzată că ţin copiii în două camere, că-i ţin mai mult pe-afară. Noi nu avem bogăţia tatălui, avem două dormitoare, o bucătărie, un hol, o baie şi o curte. Ei se simt foarte bine, au jucării peste tot. Acolo nu au atât de multe jucării ca aici. Ei nu dorm în dormitorul lor, dorm cu mine. Dimineaţa le fac micul-dejun şi am aşa o plăcere şi o dragoste când îi văd că sunt fericiţi şi liniştiţi”, a declarat cântăreața. În plus, aceasta spune că foștii socri nu fac altceva decât să îi manipuleze copiii, ca să se întoarcă împotriva propriei mame.

„Când sunt la tatăl lor şi îi sun, sunt distraşi de la conversaţia cu mine. Sora îi strigă să se ducă sus să se joace, tatăl lor închide brusc telefonul. Bunicul le spune că sunt cea mai urâtă şi mai rea mamă din lume. Dumnezeu să-mi dea putere să le duc pe toate”, a declarat vedeta supărată.

 

Tags