Actualitate

A snopit-o în bătaie, apoi a cărat-o în spate. Bianca Drăgușanu a spus tot Iadul prin care a trecut

N-a mai putut să suporte tot ce i-a făcut Alex Bodi și acum Bianca Drăgușanu spune tot Iadul prin care a trecut.

În emisiunea lui Dan Capatos, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre bătăile îngrozitoare pe care i le dădea Alex Bodi.

A snopit-o în bătaie, apoi a cărat-o în spate. Bianca Drăgușanu a spus tot Iadul prin care a trecut

A fost atât de rău bătută, încât a trebuit să fie cărată în spate. Prin acest episod a trecut Bianca Drăgușanu în perioada în care a stat alături de Alex Bodi. Fosta prezentatoare nu a mai putut să suporte și a început să spună totul în emisiunea lui Dan Capatos. ”Se vede cum sunt cărată din mașină în casă. Cu ce am am trăit eu trei ani de zile care m-a filmat. Nici nu pot să mă uit la imaginile aceastea.

Sunt cele în care m-a bătut cel mai rău. M-a cărat… ”, a declarat aceasta. De ce nu a sunat atunci la poliție? Pentru că același Alex Bodi îi luase și telefonul și nu avea cum să ceară ajutor de la nimeni. Nu aveam încotro, nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine”, a declarat Bianca.

Lui Bodi nu îi pasă

Întrebat de această situație fără cuvinte, Alex Bodi pare că nu îi pasă de nimic și i-a trimis fostei sale soții doar cuvinte jignitoare. ”Dacă dai prea multă atenție unei curci de la țară, se crede după pasare exotică”, a fost mesajul lui Bodi, în emisiunea lui Capatos. Bianca Drăgușanu a spus că nu a declarat calvarul prin care a trecut de frica lui Bodi. Nici acum nu ar fi făcut-o, dacă nu ar fi fost citată de DIICOT să dea explicații pentru tot ce s-a întâmplat.

Tags