Actualitate

A murit actorul Bob Saget. Ce scrie pe certificatul de deces?

Bob Saget a murit luna trecută, iar oamenii legii au demarat o anchetă, pentru a stabili cauza morții. Ce scrie pe certificatul de deces?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actorul Bob Saget a murit luna trecută, iar Polițiștii l-au găsit fără suflare, în camera sa de hotel din Orlando, Florida. Ulterior, aceștia au început o anchetă, pentru a determina cu exactitate cauza morții, iar acum familia a dezvăluit ce scrie pe certificatul de deces.

De ce a murit actorul Bob Saget? Apropiații au dezvăluit ce scrie pe certificatul de deces

Anunțul a fost făcut, printr-un comunicat, de familia actorului. Apropiații lui Bob Saget au transmis că ”Autoritățile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian”.

Advertisment

”Au ajuns la concluzia că s-a lovit accidental cu ceafă de ceva, nu s-a gândit la asta și a dormit. Nu au fost implicate droguri sau alcool”, mai apare în comunicat.

Advertisment

Totodată, după ce Bob Saget a murit, apropiații susțin că au fost ”copleșiți de incredibila revărsare de dragoste din partea fanilor lui Bob, care a fost o mare mângâiere pentru noi și pentru care suntem veșnic recunoscători”.

O autopsie a fost finalizată de către medicul legist din Orange County din Florida a doua zi după moartea acestuia, iar rezultatele acesteia au venit recent. Actorul trebuia să plece de la Ritz-Carlton duminică dimineață, iar membrii familiei lui au contactat securitatea hotelului când nu au putut să ia legătura cu vedeta, potrivit raportului.

„Continuăm să plângem împreună”

”Pe măsură ce continuăm să plângem împreună, le cerem tuturor să-și amintească dragostea și râsul pe care Bob le-a adus acestei lumi și lecțiile pe care ni le-a dat: să fim amabili cu toată lumea, să-i facem pe oamenii pe care îi iubim să știe acest lucru și să facem față momentelor dificile cu îmbrățișări și râsete.

Acum că avem concluziile finale ale anchetei autorităților, am considerat că este de cuviință ca fanii să audă acele concluzii direct de la noi”, au spus, în încheiere, apropiații lui Bob Saget, după ce a murit.

Advertisment
Advertisment