Actualitate

A început scandalul între Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua

Una dintre cele mai controversate vedete ale noastre, Bianca Drăgușanu a început scandalul cu Carmen de la Sălciua.

Bianca Drăgușanu e supărată foc pe Carmen de la Sălciua. A început scandalul între cei doi.

A început scandalul între Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua

Să fie oare Carmen de la Sălciua și Bianca Drăgușanu rivale? Să fi avut cântăreața o aventură cu Alex Bodi? Ce să se înțeleagă din faptul că afaceristul i-a dat mașina sa personală pentru a o folosi într-un videoclip muzical? Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi, însă Bianca Drăgușanu e foc și pară. Carmen de la Sălciua a fost impresionată de povestea de viață a regilor Tik-Tok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi.

Drept urmare, aceasta le-a făcut o vizită celor doi, apoi a făcut fotografii pe care le-a postat apoi pe conturile de socializare. Unii dintre fani au apreciat acest gest, dar alții au criticat-o foarte grav. Mai mult, aceasta a fost acuzată că s-a dus la cei doi doar pentru a atrage atenția dar și pentru că are nevoie de reclamă.

Bianca Drăgușanu a criticat-o grav

Nici Bianca Drăgușanu nu a stat liniștită și a început să o critice dur pe cântăreață. Mai mult, blonda a vorbit și despre faptul că aceasta nu are nici o legătură cu muzica, cu atât mai mult nu s-a gândit să o ajute pe Alexandra. ”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri.

O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a spus Bianca despre Carmen. Ce se va întâmpla între cele două în urma acestor comentarii rămâne de văzut. Mai ales că, spun sursele, nici Carmen de la Sălciua nu se va lăsa.

Tags

Close