Actualitate

A gafat-o grav. Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan

Unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi români, Cătălin Moroșanu a fost prins beat la volan. Ce se întâmplă acum cu sportivul.

Fost concurent la Survivor România, Cătălin Moroșanu trece prin momente grele. A fost prins beat la volan. Ce i-a făcut poliția.

A gafat-o grav. Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan

În buricul Capitalei, Cătălin Moroșanu a fost deloc norocos. La un control de rutină al poliției rutiere, Cătălin Moroșanu a fost pus să sufle în etilotest. Și… ghinion, acesta a fost prins beat la volan. Sportivul a avut o concentrație de 0,04 mg  alcool pur în aerul expirat. Sigur că Moroșanu s-a enervat și a început să facă gesturi care nu-i fac cinste, dar oamenii legii au tratat totul cu indiferență.

A rămas fără permis o perioadă de trei luni

Concluzia? Moro a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile, dar a trebuit să plătească și o amendă de 1305 lei. Se pare că în final Cătălin a înțeles că legea e pentru toată lumea și nu a contestat deloc sancțiunile poliției.

”La data de 28.04.2021 (…) polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere (…)  au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305. Iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, se spune în comunicatul Poliției. Dar Moro a mai fost prins de poliție în anul 2017. În acel moment, el a depășit viteza legală în localitate, fiind înregistrat cu o viteză de 110 km/h.