Actualitate

A gafat. Andreea Esca cu sânii pe afară

Cea mai cunoscută știristă din România, Andreea Esca a fost surprinsă cu sânii pe afară. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

A fost văzută așa cum nu s-ar fi gândit niciodată. Andreea Esca cu sânii pe afară. Ce au spus fanii acesteia.

A gafat. Andreea Esca cu sânii pe afară

Chiar în timpul știrilor, Andreea Esca a avut parte de cel mai neplăcut moment. Breteaua de la sutien i-a făcut figuri și vedeta a fost văzută cu sânii pe afară. Un moment extrem de jenant pentru știrista cu o carieră demnă de invidiat.

A fost infectată cu coronavirus

Anul trecut, Andreea Esca a trecut prin cele mai grele momente când a fost infectată cu coronavirus. Vedeta a scăpat mai ușor, dar soțul ei a fost la un pas să dea mâna cu moartea.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.”

”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat. Pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul. Să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.”, a mai adăugat Andreea Esca.

Mari probleme a avut însă soțul său, pe care l-a salvat doar plasma unui donator. „În cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali”, a spus la acea vreme Andreea Esca.