Actualitate

A fost sau nu Dan Alexa împreună cu Anamaria Prodan?! Sportivul rupe tăcerea: „Am înțeles-o, dar…”

Dan Alexa rupe tăcerea și răspunde la întrebarea care stă pe buzele multora: a fost sau nu împreună cu Anamaria Prodan? Iată răspunsul.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Întrebarea dacă Dan Alexa și Anamaria Prodan au format un cuplu stă pe buzele multora de ani buni, mai ales că sportivul evită deseori să discute pe baza acestui subiect. Recent, Ovidiu Ioanițoaia l-a întrebat fără ocolișuri același lucru, iar Dan Alexa a spus, într-un final, adevărul, despre presupusa relației dintre el și fosta impresară. Iată ce a avut de spus, dar și cum a comentat episodul în care ea l-a agresat, în public.

Dan Alexa a divorțat de fosta sa soție acum mai bine de șase ani și, între timp, bărbatul și-a refăcut viața, deși se înțelege în continuare foarte bine cu fosta lui parteneră de viață. Alege să stea departe de lumina reflectoarelor, în mod normal, dar acum a decis să scoată la iveală câteva detalii neștiute de dragul lui Ovidiu Ianițoaia, căruia i-a vorbit despre momentul în care Anamaria Prodan l-a agresat în public.

Advertisment

A fost sau nu Dan Alexa împreună cu Anamaria Prodan?! Sportivul rupe tăcerea

„Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. (…) Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”, a declarat tehnicianul despre momentul în care Anamaria Prodan l-a lovit în public pentru emisiunea „Prietenii lui Ovidiu’.

Advertisment

Cu privire la existența unei relații între el și sexy-impresară, chiar dacă ea era căsătorită la momentul respectiv, Dan Alexa a realizat o serie de declarații prin care a infirmat orice posibilitate.

„Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total”, a mai spus el.

Advertisment
Advertisment