Actualitateinfo

A explodat cu adevărat bomba în showbizz. Iulia Albu a recunoscut. A avut o relație cu Cristi Borcea

Ce-o avea Cristi Borcea dacă toate femeile sunt înnebunite după el? Recent, Iulia Albu a dat de înțeles că și ea a avut o relație cu fostul patron al echipei Dinamo.

E bomba bombelor. Recent, Iulia Albu a vorbit despre Cristi Borcea și a lăsat să se înțeleagă că ar fi avut o poveste de iubire cu acesta.

A explodat cu adevărat bomba în showbizz. Iulia Albu a recunoscut. A avut o relație cu Cristi Borcea

Se cunoaște faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost nașii de cununie ai Iuliei Albu cu Mihai Albu. Atât nașii cât și finii s-au despărțit, dar până acum nimeni nu a știut adevărul. De ce nu a mai vorbit Iulia Albu cu Borcea? Recent, într-o declarație șocantă, Iulia a lăsat să se înțeleagă că între ea și Borcea a fost mai mult decât o relație de prietenie.

Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți

„Într-adevăr, a existat ceva acolo. Dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place! Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță.

Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei. Și de el, dar și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele. (…) Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Eu prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași. Așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp. Și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a spus Iulia Albu, la ProTV.