Actualitate

A explodat bomba. Ce a spus Mihalea Rădulescu după ce a văzut că Dani Oțil s-a căsătorit

Chiar dacă fiecare are viața lui, Mihaela Rădulescu nu a putut să reziste și a postat câteva lucruri incredibile când a văzut că fostul său iubit, Dani Oțil s-a căsătorit.

În ziua nunții matinalului de la Antena 1, Mihaela Rădulescu nu a stat liniștită. Ce a putut să spună bruneta.

A explodat bomba. Ce a spus Mihalea Rădulescu după ce a văzut că Dani Oțil s-a căsătorit

Când simpaticul prezentator Dani Oțil a spus da în fața ofițerului Stării Civile, Mihaela Rădulescu nu a putut să se abțină. Aceasta a ținut să reamintească tuturor că viața merită trăită și că trebuie să ne bucurăm de orice lucru pozitiv.

“Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți.”, a spus Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Dani și Gabriela s-au căsătorit în secret

Departe de ochii curioșilor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Așa cum era de așteptat, fanii celor doi i-au asaltat cu mesajele de casă de piatră. Cei doi și-au unit destinele așa cum și-au dorit de anul trecut, însă nu au putut să facă pasul cel mare din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi așteaptă un copil și sunt în culmea fericirii, pentru că și-au dorit enorm acest lucru. La eveniment a venit și fratele lui Dani Oțil și bineînțeles nu au lipsit prietenul lui din copilărie și colegul Răzvan Simion. Masa și dansul au fost la restaurantul pe care Dani îl deține, iar preparatele culinare au fost făcute de celebrul bucătar de la emisiune, Chef Nicolai Tand.