Actualitate

A dat totul din casă. Lavinia Pârva, declarații incendiare despre Ștefan Bănică

Este pentru prima dată când Lavinia Pârva vorbește despre Ștefan Bănică, iar declarațiile sunt cu adevărat șocante.

De când a devenit mamă, este pentru prima dată când Lavinia Pârva a spus lucruri șocante despre soțul ei, Ștefan Bănică.

Lavinia Pârva, declarații incendiare despre Ștefan Bănică

E mai exigent și mai panicat. Așa l-a caracterizat Lavinia Pârva pe Ștefan Bănică, atunci când se află într-o anumită situație. Iată ce a dat din casă artista. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat artista. Se pare că aceste declarații ale brunetei au fost făcute imediat după mărturisirile Andreei Marin. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că Ștefan Bănică  nu ar fi fost un bărbat fidel.

S-au căsătorit în 2017 în secret

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret în anul 2017. Cei doi s-au căsătorit civil în România, dar au ales ca nunta să fie făcută în Bulgaria. ”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a spus cu ceva timp în urmă vedeta. În ceea ce privește rodul iubirii dintre cei doi, Ștefan Bănică spune că a fost un dar de la Dumnezeu.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un «pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a declarat Ștefan Bănică.