Actualitateinfo

A dat cărțile pe față. Din ce face bani Bianca Drăgușanu

Își face toate poftele și trăiește într-un lux orbitor. Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit să spună care sunt sursele sale de venit.

A trecut definitiv peste despărțirea de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu e fericită și a mărturisit de unde face bani.

A dat cărțile pe față. Din ce face bani Bianca Drăgușanu

Ce avere are Bianca Drăgușanu? De unde are vedeta atâția bani? Blonda a făcut recent o mărturisire șocantă pentru toți cei care o cunosc. Vedeta nu s-a ascuns absolut deloc și a dat cărțile pe față, declarând de unde îi intră banii lunar. Și nu e vorba de sume mici, ci exorbitante uneori. Acum înțelege toată lumea de ce Bianca pleacă în Dubai ori de câte ori are chef, unde nu se uită la bani dacă își dorește ceva.

De unde vin banii

Bianca a povestit că primește lunar bani frumoși din Instagram. E vorba de minim 10.000 de euro, dar de Black Friday, suma se dubleează. „Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întptdeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, spunea Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

Și-a mai cumpărat un apartament de lux

Ca să le arate tuturor cât de bine îi merge în plină pandemie, aceasta a postat recent un mesaj pe contul său de socializare. Vedeta le-a spus celor care o iubesc că și-a mai cumpărat încă un apartament de lux. Totodată, ea le-a spus fanilor săi ce petrecere grandioasă a dat în apartament alături de sora sa și de cei mai buni prieteni. „Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18:00 facem o mini-petrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de aia de pus lumânările pe bogăție. Ea este sora mea și ea este sora mea dintr-o altă viață și mergem la shopping”, le spunea Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram înainte de a-și decora noul apartament. Totodată, Bianca Drăgușanu le-a povestit acestora și faptul că i-a cumpărat fiicei sale un lucru pe care și l-a dorit enorm. E vorba de un câine de rasă Pomeranian pe care Sofia pur și simplu îl adoră.

Tags