Actualitate

A crezut că nu poate să treacă peste acel moment. De ce s-a despărțit Andreea Marin de primul soț

La doar 21 de ani, Andreea Marin i-a spus prima dată da în fața ofițerului Stării Civile lui Cristian Gheorghiță. De ce s-au despărțit cei doi.

A suferit enorm atunci când s-a despărțit de primul său soț, Cristian Gheorghiță. Ce s-a întâmplat atunci cu Andreea Marin.

A crezut că nu poate să treacă peste acel moment. De ce s-a despărțit Andreea Marin de primul soț

S-a îndrăgostit nebunește la doar 21 ani și a făcut un pas important în viață. Atunci Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. Din păcate însă, marea lor dragoste nu a ținut decât trei ani și și-au spus adio. Deși nimeni nu știe adevărul, există zvonuri că acesta o înșela cu o colegă de serviciu. Momentul despărțirii se pare că a fost extrem de dureros pentru fosta zână a surprizelor, care a crezut că nu va trece peste acea nenorocire.

„Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, a povestit o prietenă a vedetei pentru wowbiz.ro.

Nici cu Ștefan  Bănică nu a avut mai mult noroc

Anii au trecut și ambii parteneri și-au refăcut viața, Andreea Marin recăsătorindu-se cu Ștefan Bănică. După șapte ani de data aceasta, cei doi și-au spus adio. Zâna nu a spus niciodată care a fost motivul real, însă la un moment dat a declarat că există lucruri mult mai grave decât infidelitatea.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.