Actualitate

A avut coronavirus, acum a dat petrecere fastuoasă de ziua ei. Cum s-a distrat Andreea Esca

Andreea Esca s-a distrat ca-n zilele bune de ziua ei de naștere. Fără să-i pese că a avut coronavirus, aceasta a avut o listă grea de invitați.

Andreea Esca s-a distrat ca-n zilele bune de ziua ei de naștere. Fără să-I pese că a avut coronavirus, aceasta a avut o listă grea de invitați.

A avut coronavirus, acum a dat petrecere fastuoasă de ziua ei. Cum s-a distrat Andreea Esca

Cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Esca a avut parte de o mare bucurie. Cum a petrecut prezentatoarea? Alături de cei mai buni prieteni. Andreea a spus că cea care a ajutat-o la pregătiri a fost Dana Rogoz. Înainte de începerea evenimentului, fiica Andreei a făcut publice pe Instagram câteva fotografii pe care nimeni nu le-a văzut până acum. Este vorba de trei poze în care apare alături de mama sa.

Bineînțeles, că a existat și un mesaj: “La mulți ani, mama! Te iubesc”. Andreea a fost extrem de emoționată pentru că într-o fotografie apare cum își alăptează copilul. „Iubita mea cea mai frumoasă și tandră!”, i-a lăsat Andreea Esca într-un comentariu fiicei sale.

Ce mesaj i-a transmis Smiley

„Mama ta s-a făcut din ce în ce mai frumoasă. E un fel de Benjamina Button!”, a scris imediat și Codin Maticiuc la postarea Alexiei Eram. La rândul său, Smiley a trimis un mesaj video: „La mulți ani, Andreea! Să fii sănătoasă, să fii fericită, iubită! Să fii în continuare un model pentru noi, toți. Te pup cu drag și aștept petrecerea”.

Vedeta a dansat cu un urs uriaș

Party-ul a fost plănuit de Alexia. Aceasta a fost cea care a decorat casa cu baloane albastre și, pe lângă cadou, i-a mamei sale și un tort cu un design simpatic. Vedeta a fost extrem de fericită și a dansat cu un urs de pluș uriaș. La rândul lor, fanii au reacționat imediat și au trimis mesaje care de care mai frumoase: „La mulți ani, mămică frumoasă!”, „Mulți ani mamei tale bune și frumoase!”, Să rămâneti mereu cele mai bune prietene, indiferent de vârstă!”.