Actualitate

A ars fosta vilă a lui Irinel Columbeanu

Superba vilă de la Izvorani unde a locuit renumitul afacerist Irinel Columbeanu, a ars. A fost nevoie de 10 autospeciale.

Irinel Columbeanu e în stare de șoc. Fosta sa vilă de la Izvorani, a ars. Palatul era scos la licitație.

A ars fosta vilă a lui Irinel Columbeanu

Zi neagră pentru Irinel Columbeanu. Fosta sa vilă de la Izvorani a ars, sâmbătă 31 octombrie. Potrivit click.ro. a fost nevoie de zece autospeciale. Potrivit specialiștilor, incendiul s-a extins de la subsol către parter și etaj. „Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. În acest moment, nu există informaţii despre posibile victime.

Cum sună anunuțul de vânzare

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”. Așa arată descrierea făcută de “Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux. Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012 iar vila de la Izvorani se poate cumpăra sau închiria. Cei care doresc să o închirieze trebuie să scoată din buzunar suma de 15.000 de euro lunar.

Ce face acum Irinel Columbeanu

Unul dintre marii afaceriști ai României, Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. După ce a pierdut tot din cauza băncilor, acesta nu a mai avut altă soluție decât să stea într-un apartament cu chirie. Acum el locuiește în Colentina și nu este ajutat de nimeni. Drept urmare, cel obișnuit cu bucătărese și ospătari, face sigur curat, gătește și își conduce singur mașina. “Greutăţile pe care viaţa le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăşi este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu şi niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani şi terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu, la ProTV.

 

 

Tags

Close