Actualitate

A ajuns într-o situație fără scăpare. Dan Bittman nu mai are din ce trăi

Dan Bittman se află într-o situație disperată. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României nu mai are din ce trăi.

Situația financiară este dramatică pentru Dan Bittman. Cunoscutul solist al trupei Holograf are grave probleme cu banii.

A ajuns într-o situație fără scăpare. Dan Bittman nu mai are din ce trăi

Pandemia de coronavirus l-a adus pe Dan Bittman în sapă de lemn. Chiar dacă acesta nu a trăit doar din muzică, veniturile au scăzut foarte mult și nu știe pe ce drum să o apuce. Speranța sa este parcul de distracții de pe malul Lacului Sulimanu, unde a investit 500.000 de euro. Din păcate, în acest moment, nu se întrevede nici o urmă de redresare.

Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc?

“Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a declarat Dan Bittman.

Criticat de fani pentru declarațiile date vizavi de restricții

De ceva vreme, numele lui Dan Bittman a fost implicat în multe scandaluri. Totul s-a întâmplat după ce vedeta a dat tot felul de declarații legate de restricții, pentru care a fost criticat chiar și fani. “Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România.

Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ. Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a mai spus artistul.