ActualitateStiri

A gonit cu 128 km/h pe șosea cu permisul suspendat

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un bărbat a fost depistat, într-o localitate din Maramureș, în timp ce conducea cu o viteză de 128km/h, deși avea permisul suspendat.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu prin localitatea Tulghieş, au identificat un autoturism care a fost surprins în timp ce circula cu o viteză de 128 km/h, ulterior depistându-se că şoferul avea permisul suspendat, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cosma, transmite Agerpres.

Advertisment

Echipajul a procedat la urmărirea în trafic a acestuia, cu autospeciala de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Advertisment

“La ieşirea din oraşul Şomcuta Mare, autoturismul a ieşit din raza vizuală a poliţiştilor. La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat pe un teren agricol, fiind încuiat. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din Mireşu Mare. Acesta a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unor substanţe psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanţelor interzise”, a spus Ionela Cosma.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat

 

 

 

Advertisment
Advertisment