ActualitateStiri

A adormit cu țigara aprinsă și a provocat un incendiu într-un bloc din Timișoara

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un bărbat care a adormit cu țigara aprinsă a provocat un incendiu într-un bloc din Timișoara.

Un bărbat care a adormit cu ţigara aprinsă a provocat un incendiu în blocul în care locuia, în noaptea de luni spre marţi, fiind transportat la spital în stare de inconştienţă, intoxicat cu fum, transmite Agerpres.

Advertisment

Din bloc s-au autoevacuat 14 adulţi, iar alte 61 de persoane, între care şi un minor, au fost evacuate de echipajele ISU Timiş.

Advertisment

“Locatarii ne-au semnalat degajări mari de fum într-un bloc situat pe strada Fructelor în Timişoara. La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul I (într-un bloc cu patru etaje + mansardă) şi s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, iar casa scării era inundată cu fum. 14 adulţi s-au autoevacuat, iar alte 61 persoane (dintre care şi un minor) au fost evacuate de pompieri. În urma evenimentului, un bărbat care locuia în apartamentul în cauză a fost transportat la spital, în stare inconştientă”, a precizat Biroul de presă al ISU Timiş.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în timpul somnului.

 

 

 

Advertisment
Advertisment