infoStil de viață

Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența

Anul acesta, pentru masa de Paște, meritați un drob cum nu ați mâncat niciodată. O rețetă unică, din care veți obține un produs cu totul senzațional.

Dacă vreți ca masa de Paște să fie cu adevărat inedită, aveți nevoie de un drob cu totul aparte. Un asemenea preparat nu ați mâncat niciodată.

Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența

Pentru aluat, aveți nvevoie de 15 linguri cu apă minerală, 15 linguri cu ulei, 1 ou, făină cât cuprinde, un vârf de sare, 1 ou pentru uns. De asemenea, vă sunt necesare pentru umplutură, ai nevoie de măruntaie de miel (ficat, inimă, plămâni, rinichi), 100 g capere, 4 ouă fierte tari, 500 g carne pui. Veți pune în drob și 2 legături ceapă verde, 2 legături de mărar, 2 legături pătrunjel. Dar și 1 legătură usturoi verde, câteva frunze de busuioc proaspăt, 1 felie pâine, sare, piper.

Țineți rinichii în oțet

Spălați bine măruntaiele de miel, apoi fierbeți plămânii tăiați. Țineți rinichii în apă cu oţet, cât fierb celelalte măruntaie, apoi puneți la fiert alături de inimă și ficat. Dați în clocot, 10 minute şi aruncați apa. Puneți la fiert carnea de pui cu sare. Toată cantitatea de carne se taie bucăţele, iar jumătate din ea se dă prin maşina de tocat. Se amestecă ambele cantităţi, împreună cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, busuiocul şi cimbrul, tocate mărunt, apoi se pun caperele.

Se lasă la copt pentru 45 de minute

Puneți sare și piper, apoi adăugați ouăle crude, pe care le bateți înainte și felia de pâine, înmuiată în apă rece şi stoarsă ulterior. Amestecați totul foarte bine. Lăsați ca aluatul să se odihnească puțin, întindeți cu sucitorul și tăiați în două. O parte va fi așezată într-un vas termorezistent uns cu ulei. Înțepați cu furculiţa din loc în loc. Aşezați ouăle fierte şi curăţate de coajă, întregi. Puneți întreaga cantitate de carne, iar deasupra aşezați a doua bucată de aluat, care de asemenea, va fi înțepată din loc în loc. Preaparatul se lasă la copt timp de 45 de minute.