Stil de viață

Rugăciunea către Sfânta Eufrosina ajută femeile în clipele grele

Sărbătorită cu cinste pe 25 septembrie, Sfânta Eufrosina ajută femeile în clipele cele mai grele. Rostiți această rugăciune și veți avea mari surprize.

Ori de câte ori aveți nevoie de o minune, rostiți rugăciunea către Sfânta Eufrosina și vă veți rezolva problemele.

Rugăciunea către Sfânta Eufrosina ajută femeile în clipele grele

Cinstită în fiecare an pe data de 25 septembrie, Sfânta Eufrosina le ajută pe femei în cele mai grele momente ale vieții. Citiți rugăciunea către aceasta și veți primi mari bucurii.

„Cu puterea dată ție de Dumnezeu, ai purtat cu bucurie jugul cel bun al Domnului nostru lisus Hristos. Păzind porunca iubirii de Dumnezeu, tu, Eufrosina, ți-ai răstignit trupul împreună cu patimile și cu poftele. Iar prin viețuirea cea blândă și smerită ai dobândit iubirea lui Hristos. Pentru aceasta S-a sălășluit în tine Duhul Sfant, învățându-ne pe noi, păcătoșii, să te lăudăm. Cu totul minunata și slăvită este nevoința ta. Căci asemenea sfinților din trecut ai strălucit. Mare har ai dobândit de la Dumnezeu, vindecând bolile, prevestind viitorul și întorcând oamenii de pe căile pierzării.

Sfântă Eufrosina, roagă-te pentru noi!

O, fericită maică Eufrosina, pe pământ nebună pentru Hristos. În ceruri preaînțeleaptă, care ai sfârșit în chip minunat drumul tău pământesc de o sută de ani! Caută acum din înălțimea cerului spre noi, păcătoșii, care în marea vieții stăm învăluiți de patimile și suferințele trupești, de ocările și ispitele lumești, și de numeroasele curse diavolești. Si corăbiile sufletelor noastre sunt deja aproape de înec, căci nu au ancora puternică a credinței, și își pun nădejdea în puterile lor și în ajutorul omenesc, iar sfeșnicul iubirii și al evlaviei s-a stins.

Nu zăbovi, maica Eufrosina, ci ajută-ne nu după vrednicia noastră, ci după milostivirea ta, asemanandu-te Atotmilostivului Mantuitorului nostru lisus Hristos. Întărește-ne în credință, nădejde și dragoste. Pe cei reci și împietriți la inimă încălzește-i cu răvna ta. Tămăduiește bolile noastre, ia de la noi necazurile și tristețea. Dă-ne nouă mână de ajutor pe acest alunecos drum pământesc, ca să ne întărim cu trupul și cu sufletul. Să purtăm răbdători crucea noastră cu nădejdea în Dumnezeu. Și cu grabnica ta mijlocire, săne învredicim după moarte de viața cea veșnică și fericită. Slăvind pe Tatăl, pe Fiul și pe Sfântul Duh, în vecii vecilor. Amin.”

 

Tags
Close