Stil de viață

Revenirea lui Tom Cruise în Mission: Impossible 7 implică o cascadorie periculoasă pe motocicletă

Pentru noi, muritorii de rând, termenii „periculos”, „sălbatic” și îndrăznim să spunem chiar „imposibil” sunt standarde relativ înalte.

Advertisment
Advertisement

Și totuși, ca un fel de nebun care nu a citit niciodată povestea lui Icarus, Tom Cruise a continuat să stabilească standarde tot mai înalte cu fiecare film de acțiune pe care îl abordează. Actorul pare să caute noi provocări şi tratează cu multă seriozitate realizarea fiecărei scene din Mission: Impossible 7.

Așa că, desigur, revenirea la filmările din Mission: Impossible 7 implică o cascadorie nebună cu o motocicletă. Ceea ce este cu atât mai periculos când țineți cont de istoria recentă a producției.

Advertisment

Fotografii din timpul filmărilor

Fotografii dintr-o scenă foarte spectaculoasă de pe platourile Mission: Impossible 7 au apărut în mediul online. Și în fotografiile promovate de The Daily Mail, în cadrul unor cascadorii cu motocicleta, apare Tom Cruise în viteză pe o secțiune a pistei, culminand cu un salt extrem de periculos. Cruise sare de pe motocicletă în aer, îmbrăcat în ceea ce pare a fi un echipament tactic și, în cele din urmă, rămâne suspendat de cablul cu care este legat.

Advertisment

Pentru fanii Mission: Impossible 7 care urmăresc evoluțiile recente, da, aceasta este aceeași cascadorie care s-a încheiat din nefericire cu un incendiu destul de neplăcut. La aproximativ o săptămână și jumătate după incident, Tom Cruise a fost capabil să reia scena și să ofere această cascadorie complet nebună. Ceea ce este absolut normal într-un blockbuster cu Tom Cruise. Se pare că Mission: Impossible 8 va face nota aparte.

Misiunea imposibilă numărul 8 ar putea fi ultima

Acest lucru se datorează faptului că, potrivit acestor surse, actorul nu mai dorește cascadoriile pe care le face în prezent. Actorul va renunţa la astfel de roluri odată cu depăşirea pragului de 60 de ani.

Cu cel de-al optulea film al francizei va fi lansat în noiembrie 2022. Tom Cruise împlinind 60 de ani în iulie același an. Rolurile de acţiune din cariera actorului par să se apropie de final mai curând decât am fi crezut.

Advertisment
Advertisment