Stil de viață

Care e diferența dintre obișnuință și iubire

Pentru început, orice relație e frumoasă, însă odată ce anii vor trece, parcă nimic nu mai ca la început. Care e diferența dintre obișnuință și iubire.

Provocările sunt multe într-o relație. Și sunt dese momentele în care partenerii se întreabă dacă se mai iubesc cu adevărat. Iată care este diferența dintre obișnuință și iubire.

Care e diferența dintre obișnuință și iubire

V-ați dorit mult să aveți lângă dumneavoastră un om pe care să vă puteți baza și ați avut norocul să-l găsiți. Sunt însă situații din ce în ce mai dese în care, după ani de relație, vă întrebați dacă îl mai iubiți. Specialiștii spun că există o mare diferență între obișnuință și iubire. Dacă pretindeți că încă vă iubiți partenerul, atunci de ce vă deranjează că face zgomot atunci când mănâncă? Sau pur și simplu nu mai suportați tricoul pe care-l poartă? Ca să nu mai vorbim de alte lucruri mărunte? Nu cumva ar trebui să vă puneți un semn mare de întrebare dacă sunteți fericiți?

Uitați să vă mai faceți planuri împreună

Potrivit dozadesanatate.ro, un alt moment în care trebuie să vă întrebați dacă totul e ok este acela în care uitați să vă faceți planuri împreună, găsind tot felul de scuze care de care mai ciudate. Această nesiguranță e clar semnul unei probleme afective. Iar a sta cu cineva din obișnuință e un lucru grav.

Faceți declarații de dragoste doar pentru că așa e normal

V-ați gândit de când nu ați mai spus acel te iubesc pentru că l-ați simțit? Ci pur și simplu o faceți mecanic pentru că așa v-ați obișnuit? Nu e un semn bun, pentru că dragostea a fost înlocuită, din păcate, doar cu obișnuința. De asemenea, trebuie să vă sperie și lipsa pasiunii din dormitor. Pentru că acest lucru nu e o obligație, ci o dorință din ambele părți. Cât privește surprizele pe care altădată adorați să i le faceți partenerului, acestea au fost uitate demult. Nu amestecați niciodată iubirea cu obișnuița. Și dacă observați că dragostea s-a stins, luați atitudine.

 

Tags
Close