Stil de viață

Brad Pitt s-a afișat în Franța cu noua iubită în vârstă de 27 de ani

Cei doi au sosit în Franța, ieri, cu un avion privat, în sudul Franței, pe aeroportul Le Castellet

Advertisment
Advertisement

Relația actorului Brad Pitt cu modelul german, Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani nefiind făcută publică până în acest moment. Aparent, actorul în vârstă de 56 de ani şi noua sa iubită, vor sta la Château Miraval. Proprietatea fiind achiziționată de actor pentru 67 milioane de dolari, în 2011, alături de fosta soție, Angelina Jolie. Divorțul lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie a intrat deja în al patrulea an de înfățișări în sălile de judecată.

Câteva indicii discrete sugerează că cei doi se vedeau, departe de obiectivul camerelor, de câteva luni bune. Poturalski a postat mai multe fotografii în care a făcut referire la „iubirea” ei și la „jumătate mai bună” pe Instagram în ultimele două luni. Dar nu a specificat direct dacă scrie despre Pitt sau despre un partener anterior.

Advertisment

În luna martie a acestui an celebrul actor a precizat că nu a mai avut nici o relație sentimentală de la divorțul de Angelina, din 2016. Cei doi foști soți au împreună șase copii, după o căsnicie de 12 ani:

Advertisment
  • Maddox (17 ani),
  • Pax (15 ani),
  • Zahara (14 ani),
  • Shiloh (12 ani)
  • gemenii Vivienne şi Knox (10 ani).

Cu Jennifer Aniston a fost doar un zvon

Zvonurile inițiale apărute la începutul anului privind o împăcare între actor și fosta sa iubită, Jennifer Aniston au fost infirmate acum. Potrivit unui martor ocular, înainte de a se îmbarca în avionul privat, Brad și Nicole au fost văzuți purtându-se ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Tânăra de 27 de ani este un model în vogă apărând pe copertele revistelor Cosmopolitan și Elle. Cei doi au fost surprinși în scene tandre pe aeroport, sărutându-se într-un spațiu public. Nu au părut deranjaşi de faptul că sunt văzuţi împreună.

Modelul german este originală din Bergkamen și este unul din modelele preferate ale designer ului de modă Vivienne Westwood. Tânăra locuiește, aparent, la Berlin și are în spate o carieră de peste 10 ani pe podiumurile de modă. Vorbește fluent cinci limbi străine și a fondat o organizație non profit pentru protejarea rechinilor. Nicole Poturalski este şi mamă, la rândul ei, având un băiat, pe nume Emil, dintr-o relaţie anterioară.

Advertisment
Advertisment