ActualitateshowbizStiri

Vica Blochina spune tot despre Victor Pițurcă. ”Singurul om din viața asta care mi-a marcat viața”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Vica Blochina a făcut numeroase declarații despre fostul ei iubit, ex-jucătorul de fotbal și actual antrenor Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Advertisment

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde, printre altele, a făcut și numeroase declaații despre fostul ei iubit, Victor Pițurcă.

Advertisment

Vica Blochina spune tot despre Victor Pițurcă. ”L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”

 

”A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, pe care și-o dorea orice bărbat în momentul ăla. Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de ei, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens”, a mărturisit Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

„Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”, a adăugat ea.

Advertisment
Advertisment