ActualitateshowbizStiri

FOTO / Verdict nedorit de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, aseară, la ”Chefi la cuțite”: egalitate între echipele lor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Seară de sacrificiu la Chefi la cuțite pentru toate cele trei echipe: cel de-al nouălea battle s-a încheiat cu egalitatea între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea.

Verdictul le-a impus astfel celor doi Chefi să trimită o parte dintre concurenții lor la duel, în timp ce Cătălin Scărlătescu a avut emoții pentru întreaga sa echipă la proba eliminatorie. Finalul serii a venit cu o veste proastă chiar pentru el: Iulia Istrate, concurenta lui Chef Scărlătescu, a părăsit ieri seară competiția.

Advertisment

Ieri seară, cei trei jurați și echipele lor au dus o luptă grea în bucătăria Chefi la cuțite, doi dintre ei dând peste cap organizarea de la bancurile de lucru cu amuletele aruncate-n joc. Chef Dumitrescu a ales să folosească avantajul care i-a permis să schimbe un concurent din echipa lui cu un altul dintr-o echipă adversă – astfel, Luna Morgaciova a intrat în echipa lui Chef Bontea, iar locul ei în tabăra lui Chef Dumitrescu a fost luat de Constantin Onuț. De cealaltă parte, Chef Bontea și-a debusolat oponenții cu amuleta care le-a impus acestora să gătească în ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare trei minute.

Advertisment


Rezultatul nu a fost, însă, pe placul niciunuia dintre ei. Aseară a fost egalitate între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea, astfel că fiecare dintre ei a fost nevoit să aleagă o parte dintre concurenții săi pentru a intra la proba eliminatorie – în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a trimis întreaga echipă la testul individual. La finalul serii, el a fost și cel care a pierdut un concurent, Iulia Istrate părăsind competiția. Săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, presiunea crește în bucătăria Chefi la cuțite cu noi confruntări din ce în ce mai dificile.

Advertisment
Advertisment