ActualitateshowbizStiri

Unde locuiesc Deea și Dinu Maxer după separare. Prima declarație a artistului după divorț

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Deea și Dinu Maxer nu mai locuiesc împreună după separare. Artistul a fost prezent la o emisiune TV unde a făcut numeroase declarații despre divorț.

Deea Maxer a fost căsătorită foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Deea și Dinu Maxer au format un cuplu de 18 ani. La sfârșitul lunii august a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. Deea Maxer este artistă, dar se ocupă și de afaceri cu produse cosmetice.

Advertisment

În data de 28 martie 2023, Deea Maxer a făcut un anunț cu totul neașteptat pe contul ei de pe o rețea de socializare. Aceasta a anunțat că se separă de Dinu Maxer. După separare, cei doi nu mai locuiesc împreună în aceeași casă, însă stau în același bloc, la etaje diferite.

Advertisment

„Deea și-a cumpărat un apartament în același bloc unde a stat cu Dinu. Ea locuiește acum la etajul doi și el la etajul patru. Blocul este în Bragadiru.  Au ales să se mute așa pentru că vor să nu le vină greu copiilor, să le fie lor ok. Băiatul stă cu Dinu și Deea cu fata. Locuința pe care a cumpărat-o Deea este cu banii cash, nu a luat nimic pe credit”, au declarat apropiații celor doi pentru click.ro.

Dinu Maxer a făcut primele declarații după divorțul de Deea Maxer. ”Adevărata problemă a fost iubirea!”

Dinu Maxer a fost prezent în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP!”, de la Prima TV, unde a făcut numeroase declarații despre divorțul de cea care i-a fost parteneră de viață.

”Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinții mei, care s-au despărțit. Ieri am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a declarat Dinu Maxer, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei vroiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a adăugat acesta.


”Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară. (…) Între mine și Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. La ea s-a umplut paharul! Eu am avut mult proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred. Eu nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat în viață!

Adevărata problemă a fost iubirea! La noi a ținut 15 ani, sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală. Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani. În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm?! Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața initimă. Lucurile romantice dispăruseră. Ne-am aruncat unul în brațele altuia și am avut 3 luni de iubire intensă. Eu m-am reconectat, ea nu a mai putut! Mie mi-a fost greu să renunț la relație. Am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot deconecta de la ea. Eu sunt acum în situația de acceptare. Nu există a treia persoană între noi. Noi suntem singuri. Eu am condus în căsnicie, după am tras amândoi la aceeași căruță, în ultimii ani însă ea a preluat frâiele”, a detaliat Dinu Maxer.

Deea Maxer i-a trimis un mesaj, în emisiune, moderatorului Cristi Brancu: „Vreau să confim cele spuse Dinu și să-i mulțumesc pentru sinceritate și transparență!”.

Advertisment
Advertisment