ActualitateshowbizStiri

Sebastian Dobrincu, despre primii bani câștigați. ”Făceam 3.000-4.000 de euro pe lună”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri despre primii bani pe care i-a căștigat. ”Făceam 3.000-4.000 de euro pe lună”, a spus aceasta.

Sebastian Dobrincu este un tânăr antreprenor de succes.

Advertisment

De curând, Sebastian Dobrincu a fost concurent în echipa Faimoșilor” de la ”Survivor România 2023”Acesta a fost nevoit să părăsească concursul din Republica Dominicană în urma unei accidentări pe traseu, fiind nevoie să fie operat.

Advertisment

Recent, Sebastian Dobrincu a fost invitat la emisiunea online ”Duet cu Alexandra, unde a vorbit, printre altele, și despre pimi bani câștigați. La 13 ani se ocupa de programare și era deja angajat cu normă întreagă, câștigând sume importante de bani.

Sebastian Dobrincu, despre primii bani câștigați. ”Eu la 13 ani eram la birou, job full-time”

„Eu am furat startul la multe chestii în viață. Stăteam să programez, când alții băteau mingea în spatele blocului. Poate m-a făcut să fur startul la multe lucruri faptul că am fost cel mai tânăr în medii profesionale”, a povestit Sebastian Dobrincu, citat de revista Unica.


”Eu la 13 ani eram la birou, job full-time. Făceam 3.000-4.000 de euro pe lună ca angajat. Îmi puneam ochelari să par mai mare, să nu se prindă… Ei nu știau câți ani am. Poveste mare și acolo”, a adăugat acesta.

Advertisment
Advertisment